Vegas Hoteller Anmeldelse

Venetian åpnet i september sitt splitter nye pokerrom Sands, rommet er på hele 1300 kvadrat og har 59 bord, totalt kan de nå ta imot nesten 600 spillere. Rommet er nøye utformet med pokerspilerens behov i tankene. Venetian var allerede før det nye rommet var på plass ett av de aller beste pokerrommene i Las Vegas, slik det ser ut nå er det både det største og det beste.

I slutten oktober starter deepstack extravaganza, denne turneringsserien blir spilt på Palazzo som ligger vegg i vegg med Venetian. Det betyr at Sands pokerroom kommer til å kjøre andre turneringer og cashgames samtidig.

Ny tv-serie fra Las Vegas

CBS er tilbake med ett nytt periodisk drama, handlingen er denne gangen lagt til Las Vegas i starten av 60 årene. Dennis Quaid spiller sheriffen Ralph Lamb, karakteren er basert på den virkelige Ralph Lamb som var sheriff i Las Vegas fra 1961-1979. 60 årene var da mafiaen styrte Las Vegas, mafiabossen Vincent Sevino blir spilt av Michael Chiklis kjent blant annet fra serien Shields. I andre roller finner vi Carrie Ann Moss (Matrix) og Jason O’Mara (Life on mars).

Vegas Hoteller Anmeldelse

Som i de fleste periodiske dramaer et det visuelle flott også i Vegas, det er gøy å se hvordan byen Las Vegas var i denne perioden.

MGM grand hotell

MGM grand er det støste hotellet i Usa , når hotellet åpnet i 1993 var MGM grand det største hotellet i verden, det er nå nummer 3 på den listen. MGM er ett gigantisk hotell som har det meste uansett hva man skulle ønske å ta seg til. MGM grand har nylig hatt en gigantisk renovering av hotellet, hele 160 millioner dollar er investert for å oppgradere flesteparten av rommene, Nye Casino 2018, nattklubber, butikker og restauranter.

*Cirque de soleil- KA

*David Copperfield

*Brad Garret comedy club

*Crazy Horse Paris

MGM grand har også en rekke enkeltkonserter og sportsbegivenheter i sin storstue Garden arena. Justin Beiber, Madonna, Eagles og Andrea Borcelli står på plakaten før jul mens Lady Gaga holder konsert på nyåret.

*Joël Robuchon
*L’Atelier de Joël Robuchon
*Emeril’s New Orleans Fish House
*Nobhill by Michael Mina
*Craftsteak
*Wolfgang Puck
*Fiamma Trattoria
*Seablue
*Diego
*Grand Wok and Sushi Bar
*Stage Deli
*Shibuya
*Rainforest Cafe
*Studio Cafe
*Pearl
*Cabana Grill
*Wichcraft

MGM grand har også en food court hvor fast food kjedene ligger på løpende bånd.

*Spa

*Shopping

Barer & Lounger

*Zuri

*West wing bar

*Rouge

*Centrifuge

*Wet republic

Nattklubber

*Tabu

Studio 54 er nå stengt, ny nattklubb åpner i 2013.

MGM er ett gigantisk hotell som innehar det meste man trenger, Hotellet ligger i midtsjiktet når det kommer til pris, vi syntes man får mye for pengene ved å bo på MGM.