Videoskole for pokerspillere

Videoskole for pokerspillere et artig tiltak fra nikabutik.com

For de som har vært med en stund i pokeren er vel kjent med navnet «The Terrible Turk» fra Sverige. Han begynte å herje i pokermiljøet allerede på 80-tallet. I samarbeid med gratorama casino review deler han med seg av sine erfaringer i små filmsnutter.

Her får titterne tips om nettpoker, online tells, tegn på styrke og svagheter osv. Neteller må sparke 250 ansatte.

Etter at USA låste alle kontoer til amerikanske statsborgere hos Neteller har virksomheten til nettbetalningselskapet gått betydelig ned. Som en effekt av dette må nå Neteller sparke 250 ansatte. Det fleste som får fyken er i Calgary, Canada men også noen arbeidsplasser i England forsvinner.

Det er marked- og supportavdelingen som får den største nedskjæringen. Ivey debuterer på High Stakes inatt

Videoskole for pokerspillere

Ny sesong er også klar for innspilling. Den fjerde sesongen vil bli spilt inn i juni. High Stakes Poker’s to første sesonger har savnet en spesiell spiller, nemlig Phil Ivey. Inatt er han endelig klar for denne populære pokerserien.

En ny sesong er også ferdigplanert. Den vil bli spilt inn i juni. Hvor den skal bli spilt inn og den skal ut i etern er ikke klart.

To videoer om aksjonen på Lillestrøm

Crusade har gjort to stilige videoer om tilslaget mot pokerklubben på Lillestrøm. Her viser han tydelig hva politet visste hva de gikk til, og ikke slik løgneren polimester Jørgen L. Høidahl hevder, at det var så usikre faktorer som gjorde at de måtte bruke våpen. Som han satt å bløffet på Tabloid burde han hatt en god sjansje rundt pokerbordet.

Vinnere av månedskonkurransen

Trekningen er klar. I vår månedskonkurranse trekker vi tre vinnere som får flotte premier. Septembervinnerne er:

1.premie: Glenn Spigseth, Bergen
2.premie: Christine Johansen, Langhus
3.premie: Stian Frost Skjellum, Oslo

Vi gratulerer, vinnerne er underettet og premier vil bli sendt ut automatiskt.

Du kan også delta i vår månedskonkurranse, klikk her for å delta.