Vinn en PokerOffice lisens

Flere personer har bedt oss legge ut linken til Fast Freddy, ex «the terrorist». Han er en high stakes spiller som blant annet loppet vår egen Lodden for en pen årslønn på en hånd. Han er rå og aggresiv i spillestilen og fryktet av de fleste.

Patrik Antonius leder altså etter dag 1A med cirka 300.000 i chips. Noen store navn har allerede blitt slått ut: Allen Cunningham, Joe Sebok, Huck Seed, Zolotow, Vaswani, Negreanu, Mortenson og Erik Seidel. Dag 1B starter idag.

I romjulen kommer vi med artikkel om PokerOffice2. Der går vi igjennom funksjoner og hva programmet kan gjøre for deg som pokerspiller.

Vinn en PokerOffice lisens

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær med i trekningen av en lisens til dette flotte hjelpeprogrammet.

20PrinceMild fra Jørpeland ble nummer 6. En nordmann 20PrinceMild tok hjem en finfin sjette plass og $33.580, bra innsats!

Svensken med det voksne navnet SwedishRotKuk vant ukens Sunday Millions, og tok hjem ca $186.000, etter en deal med en amerikaner ved navn miamihans.

Paul Wasicka slo ut Chad Brown i den siste heads-up kampen og ble dermed vinneren av årets 2007 NBC National Heads-Up Championship. Paul som har vist god kaliber i både High Stakes Poker og NBC heads-up etter sin andre plass i 2006 utgaven av WSOP tjente $500.000 for seieren.

You Tube Favoritter

Hvor mange online bord klarer du samtidig?

Ofte kommer det opp diskusjoner på forumer rundt omkring hvor mange bord de spiller på samtidig. Den her spilleren har full kontroll på 16 bord. Konsentrasjon er vel et nøkkelord her.