World Heads Up Champion

Det er et stjernespekket startfelt i årets World Heads Up Champion. Totalt 64 av verdens beste spillere stiller opp i denne turneringen. Du kan følge denne turnering live via liveatthebike.com og pokernetcast.com, eller du kan vente til turneringen ligger ute på nettet, om det slik at du MÅ se hva spillerne holder for kort.

Det vil bli spilt på åtte enmannsbord samtidig, og premiepotten er $640.000

World Heads Up Champion

Disse spillerne vet vi kommer:
Chris Ferguson, Joe Hachem, Daniel Negreanu, Patrik Antonius, Antonio Esfandiari, Mike Mizrachi, Gabe Kaplan, Cyndy Violette, Erick Lindgren, Dave «Devilfish» Ulliott, Phil Ivey, Annie Duke, John Phan, Huck Seed, Yosh Nakano, Gavin Smith, JJ Liu, Jennifer Harman, Joe Sebok, Mo Fathipour,Lakers eieren Jerry Buss og Frank Mariani.

Amarillo Slim – hans liv blir film

Nicholas Cage skal ha rollen som Amarillo Slim. Thomas Austin “Amarillo Slim” Preston Jr har gjort det meste og sett det meste i livet, nå skal vi få ta del av dette i form av en ny film som skal spilles inn.

Han er en pokerlegende med tonnevis av erfaringer både innen pokern og livet i seg selv. Han var en av Rounders gutta, som turnerte rundt om i USA sammen med blant annet Doyle Brunson. Han har blitt skutt på, han har blitt kidnappet av narkokongen Escobar, han har hatt X antall damer, han er en storsjarmør og ikke minst, han har fire WSOP armbånd.

Filmen blir basert på boken hans “Amarillo Slim in a World of Fat People: The Memoirs of the Greatest Gambler Who Ever Lived.” Skuespilleren Nicholas Cage skal ha hovedrollen, og vi lukter en filmsuksess.

WTO fordømmer USA – igjen

USA får krass kritikk fra WTO. Også denne gangen er det forbudet mot internettspill som er på agendaen. WTO dømmer nok en gang til Antiguas fordel mot USA, denna gangen mot UIGEA-loven.

WTO sier at Unlawful Internet Gambling Enforcement Act (UIGEA), som kom til etter Antigua’s forrige klage, har samme feilaktigheter som USAs tidligere lover vedrørende Internetspel, de bryterer mot verdens handels lover..

På grunn av at USA tillater visse typer av onlinespel innen sine grenser, men samtidig aktivt forsøker stoppe samme tjenester utenfor sine grenser, så bryter USA mot WTOs handelsregler.

Dett er kanskje noe å tenke på for Trond Giske. Uten at vi på pokernytt.no har noe tro på det. Kommunisten Giske vil stoppe alt spill på internett som ikke har med NT og NR å gjøre. Nakent!

På dette ærverdige kasinoet startet både WSOP og tv-sendinger av poker. Binion’s Horseshoe Gambling Hall and Hotel – det var her allting startet en gang i tiden. For å få mere interesse rundt pokerspillet startet man World Series Of Poker med TV-sendinger.

Nå er de tilbake i tv-ruten etter mange år i skyggen av Harrah’s. De skal nå være vert for to ulike tv-sendinger, Ultimate Poker Challenge og Cash Poker.

Ultimate Poker Challenge kjenner vi fra før, et show som har to sesonger bak seg, med profesjonelle pokerspillere som gjør opp i en tradisjonell turnering. Cash Poker blir en High Stakes light variant, hvor man blander profesjonelle og amatører i et cash game, med minimum buy-in på $25.000. Man starter filmingen i desember og skal være på luften allerede i januar.